Diverse apparaten die nodig zijn in een restaurantkeuken

Diverse apparaten die nodig zijn in een restaurantkeuken

Bij het indelen van een restaurantkeuken zijn er verschillende zaken om op te letten. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die je de koks in je restaurantkeuken biedt. Er moet voor hen voldoende ruimte zijn om gerechten te kunnen bereiden, zonder elkaar in de weg te lopen. Daarbij is het belangrijk om een ruimte te hebben, waar de borden voor gasten tijdelijk geplaatst kunnen worden. Zo hoeft niet gewacht te worden, op het moment dat de borden uitgeserveerd zijn. Ook niet onbelangrijk zijn de keukenmachines, die je in de horecakeuken laat plaatsen. In dit artikel beschrijven we een aantal van deze apparaten.

 


Voldoende koel- en vriesruimte in de keuken

Voor horecagelegenheden is het erg belangrijk om op een hygiënische wijze te werk te gaan bij de bereiding van gerechten. Voedingsmiddelen moeten om deze reden op een veilige en schone plek bewaard kunnen worden. Hierbij is het belangrijk om de juiste temperatuur aan te houden. Zorg er om deze reden voor dat er voldoende koel- en vriesruimte in de restaurantkeuken wordt gemonteerd. Er zijn speciale koelkasten voor horecakeukens, die groot genoeg zijn om al je ingrediënten in kwijt te kunnen. Op deze website vind je voorbeelden van dergelijke koelkasten en vrieskisten.

Overige apparaten voor in een horecakeuken

Naast de koelkasten en vrieskisten zijn er verschillende andere apparaten, die in de horecakeuken van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een broodbakmachine, om gasten verse broodjes aan te kunnen bieden. Deze broodjes zijn veel lekkerder, dan varianten die moeten worden afgebakken. Ook een keukenmachine om bijvoorbeeld beslag te maken, komt hierbij goed van pas. Andere voorbeelden van handige apparaten voor in de restaurantkeuken zijn: blenders, mixers, rijstkokers, vacuümmachines, staafmixers, een oven, een grote afzuigkap, enzovoorts. Welke van deze apparaten gebruik jij al in je horecagelegenheid? Je kunt ze eenvoudig online bestellen tegenwoordig!

Leave a Reply

Deze winkel is nog niet actief! bestellingen worden niet in behandeling genomen.